Participatie

Ik wil graag meedoen, wat zijn mijn mogelijkheden?
Het is nu al mogelijk om lid te worden van Coöperatie Windenergie Waterland. Op die manier kunt u straks mee investeren in het nieuwe windpark tegen een aantrekkelijk rendement. In overleg met bewoners bekijken we of we nog meer participatiemogelijkheden ontwikkelen.
Via Stichting Duurzaam Waterland is het ook al mogelijk een duurzaam project te realiseren of mee te doen aan een van de duurzame initiatieven, bijvoorbeeld het gebruik van een elektrische laadpaal of elektrische deelauto.

Ik wil de enquête invullen, waar vind ik die?
Kijk daarvoor op de pagina enquête. Invullen kan van 19 januari t/m 7 februari.

Ik wil wat van dit plan vinden, hoe kan dat?
Via verschillende inspraakmomenten kunt u als bewoner inspreken op de plannen. Wanneer het volgende officiële inspraakmoment is, leest u op de pagina planning. Daarnaast kunt u uw suggesties mailen via ons contactformulier of via info@cwwaterland.nl. Of kom naar een van onze (online) bijeenkomsten, kijk bij nieuws wanneer de volgende activiteit gepland staat of abonneer u op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gesteld.

Wanneer is het mogelijk om in te spreken?
Dat leest u op de pagina planning. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van ontwikkelingen.

Waai met ons mee en word lid!