NIEUWS
WIE ZIJN WIJ
ONZE AMBITIES
WAT DOEN WIJ
PROJECTEN
VEEL GESTELDE VRAGEN
WORD LID
CONTACT
NIEUWSBRIEF
LEDEN
CERTIFICATEN
SPONSORING
PRIVACYVERKLARING


CWW steunt solar project Namanga

CWW, Coöperatie Windenergie Waterland, steunt de verdere verspreiding van zonne-energie in Namanga; de coöperatie is accoord gegaan met een aanvraag om vier door CF gesteunde scholen van solar te voorzien, voor een totaalbedrag van 7000,- euro. De scholen zijn daar erg blij me. De stagiaires van de TU Delft, die veel van het ontwerp- en installatiewerk doe, kunnen hiermee de eerste periode vooruit. Catharinafonds
DE CWW steunt de stichting Shubi

Stichting Shubi bestaat uit een aantal Nederlandse en Tanzaniaanse vrijwilligers die, in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs in Dar es Salaam, hulp bieden aan scholen voor dove en slechthorende kinderen in Tanzania.
Het project Hulp aan dove en slechthorende kinderen is gestart in 1991. Stichting Shubi is opgericht in 1993 en is sindsdien op 12 scholen, verspreid over het hele land, activiteiten gestart. De hulp die de stichting biedt heeft betrekking op hoorrevalidatie en audiologische techniek. Deze activiteiten richten zich voornamelijk op de lagere scholen en enkele middelbare beroepsopleidingen.

Ga voor meer informatie naar: www.shubi.nl
`afbeelding`
Foto`s
 
Onze geschiedenis
 
`afbeelding`
Lees de laatste nieuwsbrief