NIEUWS
PRODUCTIE
WIE ZIJN WIJ
WAT DOEN WIJ
PROJECTEN
VEEL GESTELDE VRAGEN
WORD LID
CONTACT
NIEUWSBRIEF
LEDEN
CERTIFICATEN
SPONSORING
PRIVACYVERKLARING


Sponsoring door CWW

De Coƶperatie Windenergie Waterland (CWW) sponsort initiatieven op het gebied van duurzaamheid via de Stichting Duurzaam Waterland (SDW). Maar ook dit jaar heeft de CWW een sponsorbudget voor maatschappelijke organisaties in de regio. Daarmee willen we zoveel mogelijk mensen uit de gemeenten Waterland en Edam-Volendam laten meeprofiteren van de opbrengsten van onze windmolens bij Marken. Voor 2020 hebben we 20.000 euro voor dit doel gereserveerd.

We zoeken projecten en initiatieven die bijdragen aan het maatschappelijk welzijn en een positieve impuls geven aan het sociaal cultureel leven in de gemeenten Waterland en Edam-Volendam. De organisaties moeten voor iedereen toegankelijk zijn en geen winstoogmerk hebben.

Sponsorgeld aanvragen is eenvoudig. Stuur een mail naar: jh.mars@telfort.nl. Beschrijf in deze mail uw organisatie, de bestemming van het sponsorgeld en het gewenste bedrag.

Per project kan maximaal 1.000 euro aan sponsorgeld worden aangevraagd. Op 10 april 2020 is de sluitingsdatum, daarna maken we een selectie. We streven naar een mooie verdeling over de regio. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u terecht via jh.mars@telfort.nl

`afbeelding`
Foto`s
 
Onze geschiedenis
 
`afbeelding`
Lees de laatste nieuwsbrief